ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Εισαγγελική παρέμβαση για το Μάτι
Tuesday
21/07/2020
00:20 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΤΙ-ΠΥΡΚΑΪΑ
0

 

Σχόλιο GMR:   Αυτό το “χωρίς ωστόσο εκείνος -σύμφωνα με πληροφορίες- να συμπεριλάβει το περιεχόμενό της, στο φάκελο που διαβίβασε στον αρμόδιο εισαγγελέα“, ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου; Κανείς στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου ΔΕΝ το πρόσεξε; Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ΔΕΝ παίρνει χαμπάρι τι γίνεται “κάτω από τη μύτη του”;

Από το σύνολο των πολιτευομένων αντιμνημονιακών κάποια σχετική ευαισθησία;

Μα, αν οι πολιτευόμενοι αντιμνημονιακοί (ο “εκ των έσω” εχθρός του 62% του ΟΧΙ) αποκτούσαν ευαισθησίες σε ΠΑΓΚΟΙΝΩΣ ΓΝΩΣΤΕΣ-ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ-ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ, τότε πως ο καθένας απ’ αυτούς και το κόμμα τους μαζί, θα μας πουλούσαν ως μεταξωτές κορδέλες τα φύκια της ιδιοτελούς και καταστροφικής για πατρίδα-πολίτες “ΕΙΔΗΜΟΣΥΝΗΣ” τους; Η ΕΙΔΗΜΟΣΥΝΗ αγνοεί το ΑΡΘΡΟ 120 Σ;

Επιπλέον, φέρεται να είχε δώσει κατάθεση στον ανακριτή που χειρίστηκε την έρευνα, χωρίς ωστόσο εκείνος -σύμφωνα με πληροφορίες- να συμπεριλάβει το περιεχόμενό της, στο φάκελο που διαβίβασε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ζητώντας τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της πυρκαγιάς στο Μάτι.

._

 

 

 

 

 

newsbeast.gr, 20 Ιουλίου 2020

 

 

 

 

 

Διατάχθηκε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά τις επίμαχες καταγγελίες

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα μπαίνει και πάλι η υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, μετά τη νέα διάσταση που δόθηκε με αφορμή τις καταγγελίες για προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ευάγγελος Ιωαννίδης, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά τις επίμαχες καταγγελίες αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος, οι οποίες καταγράφονται σε δημοσίευμα της «Καθημερινής», αλλά και με αφορμή μήνυση του καταγγέλλοντα, στην οποία περιγράφονται ως διαπραχθέντα αδικήματα η απόπειρα παράνομης βίας και η παράβαση καθήκοντος.

Ο εισαγγελέας, Νικόλαος Αντωναράκος, θα χειριστεί την υπόθεση, την ώρα που ο ανακριτής που ερεύνησε τις ενδεχόμενες ευθύνες των κεντρικών προσώπων (αυτοδιοικητικούς παράγοντες και στελέχη τότε της Πυροσβεστικής, Πολιτικής Προστασίας) έχει ήδη στείλει τις πρώτες κλήσεις για απολογία στους εμπλεκόμενους με πρώτο, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τότε δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής είχε καταθέσει, από τον περασμένο Μάρτιο, στη Δικαιοσύνη το στικάκι με τις επίμαχες ηχογραφημένες συνομιλίες. Επιπλέον, φέρεται να είχε δώσει κατάθεση στον ανακριτή που χειρίστηκε την έρευνα, χωρίς ωστόσο εκείνος -σύμφωνα με πληροφορίες- να συμπεριλάβει το περιεχόμενό της, στο φάκελο που διαβίβασε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ζητώντας τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της πυρκαγιάς στο Μάτι.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.