ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κανονικότητα και το “Τσεσμέ”! Ούτε καλώδια στο Αιγαίο! – Μην ενοχλείτε την κυβέρνηση!
Wednesday
24/02/2021
01:37 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Μαργαρίτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0

 

 

 

Γιώρ. Μαργαρίτης, 23 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Οι ελληνοτουρκικές “σχέσεις” έχουν, εδώ και λίγο καιρό, περιοριστεί στις πίσω σελίδες της επικαιρότητας. Άλλα ζητήματα έχουν πάρει τη θέση τους. Δεν είναι ανεξάρτητα τα μεν από τα δε. Η βαθιά διαφθορά και μνημειώδης ανικανότητα που αποπνέουν θεσμοί και μηχανισμοί του κράτους, δεν είναι καταστάσεις αδιάφορες ως προς την εθνική υπόσταση, ή έστω, την αντίληψη που έχουμε στο εσωτερικό και έχουν στο εξωτερικό για αυτή.

Τα εθνικά θέματα, όπως και τα θεμελιώδη ερωτηματικά που συνοδεύουν την κατακλυσμιαία επερχόμενη οικονομική κρίση, κρύβονται κάτω από το επικοινωνιακό πέπλο της “κανονικότητας”. Όλα όσα συμβαίνουν είναι φυσικά και ελεγχόμενα, ισχυρίζονται οι παροικούντες την κυβερνητική εξουσία, ή και την αναμένουσα την βάρδια της “αντιπολίτευση”. Σε κάθε περίπτωση αγρυπνά ο Θεός της Ελλάδας! Γιατί χωρίς αυτόν…

Ο εν λόγω Θεός, όπως και κάθε Θεός, αδυνατεί να δώσει λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα των επί της Γης ανθρώπων. Αυτά έχουν ανατεθεί στις κοσμικές εξουσίες, στην κυβέρνηση και στις διάφορες “ελίτ”, τις κυρίαρχες τάξεις που κυβερνούν αυτόν τον τόπο. Οι τελευταίες γιόρτασαν, με τον απειλητικό τρόπο που εσχάτως υιοθετούν, τα σαράντα χρόνια από την είσοδο της Ελλάδας στην “ευρωπαϊκή οικογένεια”. Εόρτασαν, προειδοποιώντας όσους εκφράζουν αντιρρήσεις για την πορεία των “ευρωπαϊκών” μας πραγμάτων, τους “καταραμένους” ευρωσκεπτικιστές.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.