ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κύκλωμα μαστροπών «φυλάκισε» μητέρα και παιδί και εξέδιδε τη 19χρονη 30 φορές την ημέρα
Monday
04/04/2022
00:19 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Μαστροπία
0

Σχόλιο GMR: Αυτό το Κράτος (του Κράτους ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ, “ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ” και το ΚΡΑΤΟΣ του ΚΡΑΤΟΥΣ ) αυξάνει και ταυτόχρονα εκμεταλλεύεται με την μέθοδο του διαίρει και βασίλευε ( Το σύγχρονο διαίρει και βασίλευε ) και όχι μόνο, τον Πόνο των Πολιτών όλων των κατηγοριών.

Να πούμε για θεσμοθέτηση τιμωρητικής-επανορθωτικής βαριάς ποινής (για τέτοια εγκλήματα) με ταυτόχρονη καταναγκαστική εργασία; Μπα, γιατί μπορεί, αν γίνει καμιά στραβή, να εφαρμοστεί και στο πολιτικό προσωπικό.

 

Και άλλα ακόμα σχετικά: Λευκάδα: Τη φυλάκισαν και την εξέδιδαν καθημερινά για 40€!

Εφιάλτης για 35χρονη: Την «φυλάκισαν» σε βαν και την εξέδιδαν σε αλλοδαπούς

«Φυλάκισαν» και εξέδιδαν 19χρονη στην Ηλιούπολη: Τα 3 ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση – σοκ

_.

 

 

 

 

Η βραδυνή.gr, 25 Μαρ. 2022

 

 

 

 

Η 19χρονη κοπέλα έπεσε θύμα μίας 22χρονης ομοεθνούς της, η οποία της έταξε ότι θα της βρει δουλειά, αλλά την έριξε στα δίχτυα μαστροπών, που την ανάγκαζαν να εκδίδεται έως και 30 φορές την ημέρα

Σοκαριστική είναι η υπόθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας για την αρρωστημένη δράση ενός κυκλώματος μαστροπών, που «φυλάκισε» μητέρα και παιδί, αναγκάζοντας την μόλις 19 χρονών γυναίκα από τη Μολδαβία να εκδίδεται έως και 30 φορές την ημέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κοπέλα από τη Μολδαβία είχε έρθει στην Ελλάδα μετά από παρότρυνση μιας 22χρονης ομοεθνούς της, η οποία της είχε υποσχεθεί ότι θα της βρει δουλειά.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, η 22χρονη με τους συνεργούς της, την εγκλώβισαν σε ένα σπίτι, υποχρεώνοντάς την να εκδίδεται πολλές φορές την ημέρα σε οίκο ανοχής του κέντρου της Αθήνας.

Μάλιστα, όταν επιχειρούσε να αντισταθεί την χτυπούσαν.

Η απίστευτη ιστορία, που φαίνεται να έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με την ertnews.gr, ήρθε στο φως μετά από έλεγχο της ΕΛΑΣ στον οίκο ανοχής.

Έχουν συλληφθεί ήδη δύο άτομα και αναζητούνται τρία ακόμα.

 

Πηγή: vradini.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.