ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μάζης στον Alpha 98,9: Ήρθαν με έκνομες απαιτήσεις, τις αρνηθήκαμε αλλά δεν είχαμε θέσεις – Πρέπει να γίνει Προξενείο στην Τραπεζούντα
Tuesday
01/06/2021
14:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΟΖ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΗΧΗΤΙΚΑ Ιωάν. Μάζης
0

Σχόλιο GMR: Καλή η κριτική σας και η πρότασή σας για Προξενείο στην Τραπεζούντα κύριε Καθηγητά.

Προς ΤΙ όμως, το θάψιμο της υπόθεσης Καλογρίτσα (ξεχάσατε κύριε Μάζη την “γάτα των Ιμαλαΐων“;).

Μήπως νοιάζεστε κύριε Καθηγητά για την επαγγελματική υπέρ-κόπωση των Αντί-Προσώπου ΜΑΣ;

Αν είναι έτσι, αποτανθείτε στον Ιατρό Εργασίας της Βουλής, κατά νόμο υπεύθυνο για το κατά την γνώμη σας πρόβλημα.

Εσείς κύριε Μάζη, είστε ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ να προτείνετε ελαφρύνσεις (“ελαφρύνσεις του φόρτου εργασίας” και μάλιστα ειδικώς ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ από εσάς!) επί των κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων.

Αφήστε δε, που αυτή η πρόταση σας τοποθετεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο ΤΣΙΠΡΟΚΑΔΡΟ, πράγμα που υπονομεύει τις σωστές κριτικές τοποθετήσεις σας και τις σωστές προτάσεις σας.

_.

 

 

 

 

 

 

Ιωάν. Μάζης, 1 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

«Ο Τσαβούσογλου κατέθεσε καμιά 25αριά έκνομες απαιτήσεις εναντίον της Ελλάδας και μετά κατέβηκε στην Αθήνα για να τα παραθέσει όλα αυτά, ανευ όρων και προϋποθέσεων για να τα νομιμοποιήσει»

 

«Υπήρξαμε μάρτυρες ενός σαδομαζοχιστικού έρωτος σε αυτήν την επίσκεψη. Από την μια ο κύριος Τσαβούσογλου έκανε τρεις ενέργειες αρκετά ενοχλητικές που δεν υποστηρίζουν το καλό κλίμα που απαιτούν αυτού του είδους συνομιλίες» ανέφερε ο Δρ Ιωάννης Μάζης  καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό alpha 98,9 και στην εκπομπή «Ραντάρ» με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο.

Συγκεκριμένα ο καθηγητής, είπε για την στάση του Τούρκου ΥΠΕΞ: «Πήγε στην Κομοτηνή ο Τσαβούσογλου και έκανε φαμφάρες με τους παράνομους Μουφτίδες.»

Εξήγησε ότι «κατά το ισλαμική δίκαιο ποτέ ο Μουφτής δεν εκλέγεται αλλά διορίζεται από τον Σουλτάνο. Πήγε ο υπουργός στους παράνομους Μουφτήδες έκανε τη φιέστα του, κάλεσε μια ομάδα πρακτόρων, βιντεοσκόπων και φωτογράφων για να δουλέψουν και για το εσωτερικό του κυρίου Ερντογάν.»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έδωσε μια συνέντευξη στο ΒΗΜΑ καταθέτοντας καμιά 25αριά έκνομες απαιτήσεις εναντίον της Ελλάδας  και μετά κατέβηκε στην Αθήνα για να τα παραθέσει όλα αυτά, ανευ όρων και προϋποθέσεων για να τα νομιμοποιήσει».

Τι σημαίνει αυτό

«Από την μια πλευρά ο κυριος Τσαβούσογλου κατέθεσε μια λίστα εκνόμων απαιτήσεων και από την άλλη πλευρά εμείς καταθέσαμε τις αντίστοιχες αρνήσεις. Θέσεις όμως δικές μας δεν καταθέσαμε και αυτό σημαίνει, εάν μαζί με την πονηρή προτροπή του Τσαβούσογλου να πάμε στη Χάγη, με υποσχετικό θα είχε μόνο απαιτήσεις από την πλευρά της Τουρκίας. Οπουδήποτε διεθνές δικαστήριο, δε θα μπορούσε παρα μόνο να απορρίψει το 80% των εκ νόμων απαιτήσεων το άλλο 20% θα το έκανε δεκτό και θα ήταν εναντίον της Ελλάδας.”

Ο κύριος Μάζης στη συνέχεια μίλησε για την πρότασή του να δημιουργηθεί ένα γενικό προξενείο στην Τραπεζούντα  – μια γέφυρα πολιτισμών μεταξύ των δυο λαών. «Πρόταση την οποία δεν συμμερίζονται τα κόμματα αφού θεωρούν πιο σοβαρή την υπόθεση Καλογρίτσα από τα Γεωπολιτικά.» είπε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: newpost.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.