ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Άρειος Πάγος «σφράγισε» το ακαταδίωκτο τραπεζικών στελεχών
Friday
02/04/2021
21:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Τράπεζες
0

Σχόλιο GMR:   Επιχειρήματα  (καθόλου νομικής φύσης το να υποκαθίσταται η Δικαστική Εξουσία από την Τραπεζική Εξουσία) για γέλια από τον Άρειο Πάγο. Βέβαια, η τραπεζικοπολιτικοδικαστική διαπλοκή με την ευγενική συνδρομή ΟΛΩΝ των από 2010-2020 πολιτευομένων, οδήγησε στην επικράτηση της Χρεοκρατίας https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ .

_.

 

 

 

 

Newsbomb_newsroom, 2 Απριλίου 2021

 

 

 

 

Με την υπ΄ αριθμ. 158/2021 απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, την οποία δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά το Newsbomb.gr, παύει οριστικά κάθε δίωξη που είχε ασκηθεί για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος για στελέχη τραπεζών για δανειοδοτήσεις ιδιωτών – επιχειρηματιών ή κομμάτων και «απαγορεύει» ρητά και κατηγορηματικά την άσκηση για το ίδιο αδίκημα στο μέλλον, εάν δεν υπάρχει σχετική έγκληση των αρμοδίων οργάνων της τράπεζας και εντός τριών μηνών από την διάπραξη του αδικήματος!

 

Όπως δηλαδή προβλέπει ο νέος νόμος 4619/19 σε κάθε άλλη περίπτωση, σύμφωνα με την αρεοπαγιτική απόφαση, η παράβλεψη ή παρερμηνεία, ή άρνηση εφαρμογής του νόμου, ή η αντίθετη εφαρμογή του από τα δικαστήρια και τα Συμβούλια Βουλευμάτων θα είναι άκρως αντισυνταγματική πράξη – απόφαση και ως εκ τούτου μη εφαρμοστέα!

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.