ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΕΙΡΗΝΗ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ
Saturday
19/03/2022
03:45 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R ΕΙΡΗΝΗ Ουκρανικό ΠΟΛΕΜΟΣ
0

_.

 

 

 

G-M-R, 19 Μαρ. 2022

 

 

 

Βλέπετε σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία:

1) Το «Ουκρανικό» και η Νέα Τάξη Πραγμάτων Νο2: Τελικά ο Πούτιν … ,

2)Ουκρανία ή Finis Europae; Στην Ουκρανία ένας ημιτελικός πόλεμος,

3) — Ρωσική παρουσίαση του σκηνοθέτη Νικήτα Σεργκέγεβιτς Μιχαλκόφ, της από το 1991 ως σήμερα κατάστασης στην Ουκρανία, για την οποία παρουσίαση το Υoutube την επισημαίνει ως “ακατάλληλο ή προσβλητικό για κάποια είδη κοινού” , η δε G-M-R παρακαλεί, για την όποια αναξιοπιστία διαπιστώσετε να μας απαντήσετε επωνύμως και αιτιολογημένα και οπωσδήποτε θα δημοσιεύσουμε κάτω από αυτό το youtube όλες τις απαντήσεις σας, αιτιολογημένες και μη https://www.youtube.com/watch?v=X_aUYWjmw4o (Έκτακτη Εκπομπή “Δαιμονοδιώκτης TV” του Νικήτα Σεργκέγεβιτς Μιχαλκόφ με ελληνικούς υπότιτλους)),

4)σχετική ομιλία του Αμερικανού Γερουσιαστή Μπέρναρντ «Μπέρνι» Σάντερς που μας έστειλε ο καλός οικονομολόγος κος Σπύρος Στάλιας (ομιλία Μπέρνι Σώντερς στη Γερουσία για Ουκρανία )

5) — σχετική τεκμηρίωση του Λ. Βατικώτη Ας μιλήσουμε για την ειρήνη στην Ουκρανία!

6) —  “Το τάγμα του Αζόφ μας τάϊσε“, “Οι Αζόφ ήταν και είναι μία από τις άμυνες της πόλης“.

Τόσο, μα, ΤΟΣΟ απλά.

Σαν να λέγαμε, εδώ στην Ελλάδα, “Το Τάγμα της Χρυσής Αυγής (ΣΗΜ. GMR, το ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ όπως το Αζόφ Τάγμα Αζόφ  ) μας τάϊσε” και Οι Χρυσαυγήτες ήταν και είναι μία από τις άμυνες της πόλης”.

Τόσο, μα, ΤΟΣΟ απλά.

Από  Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη: Χτυπήθηκε άμαχος πληθυσμός – Το τάγμα του Αζόφ μάς τάισε .

7) — Κ. Γρίβας: Η Ευρώπη στο κατώφλι νέου μεγάλου πολέμου

 

 

Κατά τα λοιπά,   Ζελένσκι και ουκρανικός λαός προτείνονται για το Νόμπελ Ειρήνης .

Με αφορμή την παραπάνω πρόταση για την βράβευση του Ζελένσκι, ξεκαθαρίζουμε την θέση της G-M-R για τον πόλεμο στην Ουκρανία:

Κάποιοι θεωρούν Νομικό Δικαίωμα της Ουκρανίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ (και μάλιστα ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, παρ’ ότι γνωρίζουν όλα όσα αυτό συνεπάγεται, δηλαδή, ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ, και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ειδικότερα κατά της Ρωσίας, από την ίδια μέρα αυτής της ένταξης), αποκρύβοντας πως αυτό το “Νομικό Δικαίωμα” αποτελεί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε κορυφαίο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Οπότε, κατά την άποψή μας, υπερ-ισχύει η συμμετοχή σε εγκληματική κατά της ανθρωπότητας οργάνωση έναντι του “δικαιώματος” στην επιλογή ένταξης στο ΝΑΤΟ.

Κάποιοι άλλοι, θεωρούν, πως η Ρωσία έχει το “δικαίωμα”, εφ’ όσον το ΝΑΤΟ πρόκειται άμεσα να εγκατασταθεί σύριζα στα σύνορά της, να αποτρέψει μια τέτοια περίπτωση με μια προληπτική “ειδική στρατιωτική επιχείρηση”, υποτίθεται δίχως βλάβη αμάχων, πράγμα όμως μη επαληθευόμενο, εν τέλει με κανονικό πόλεμο, με ξεπάτωμα αμάχων Ουκρανών, εκτεταμένες καταστροφές, δηλαδή με έγκλημα κατά, Ουκρανών πολιτών και Ανθρωπότητας.

Απέναντι στα δύο παραπάνω εγκλήματα, “ΗΜΕΙΣ ΑΔΟΜΕΝ” (Των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδωμεν), και ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ (φιλονατοϊκά) και ΑΠΡΑΓΩΣ (ως προς το συνολικό, “ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ” Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ (Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 12/6/1976) .

Η G-M-R, συνεχίζει, ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ, να ενοχλεί και να συνεισφέρει, για  την σύσταση και λειτουργία, με την μέθοδο “δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο”, μιας διαδικτυακής “Δεξαμενής Σκέψης & Δράσης για ΕΙΡΗΝΗ-ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, για “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης μεταξύ πολιτών και λαών”. Συντόμως: “δ.ά.δ.α.” Ειρήνης-Προκοπής”.

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.