ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Προστασία για τις απειλές που δέχεται από αντιεξουσιαστές ζητά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
Saturday
04/06/2022
16:41 GMT+2
Κείμενα Γνώμης "Αντιεξουσιαστικός" Χώρος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
0

Σχόλιο GMR: Οι “αντιεξουσιαστές”, διδάσκουν Ταξική Πάλη!!!

Ερήμην της κοινωνίας των εργαζομένων “βεβαίως”, συχνά και ενάντιά της.

Όχι όμως ερήμην, των πάσης φύσεως Καθοδηγητών τους. Όλων αυτών δηλαδή, που άλλοι εξ αυτών οργανώνουν, είτε ως “αριστεροί” καθοδηγητές-είτε ως πάσης φύσεως πράκτορες & ποινικοί, αυτές τις “πράξεις ταξικής πάλης”.

Όλων αυτών που αλληλοσφάζονται στα ενδότερα ή στα πέριξ μιας “ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ” (ο Θεός να την κάνει) που έχει μπερδέψει το “σώβρακο” των ταλαίπωρων ανέργων και χαμηλόμισθων – “όποτε δεν είμαι απολυμένος, δουλεύω” με την “γραβάτα” των ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ (που συχνά-πυκνά μαζεύουν εκατοσταριές υπογραφών για τον Δ. Κουφοντίνα, ποτέ για Χρεοκρατία-Εξωθεν Εξάρτηση) επιστημόνων-νομικών-πολιτευομένων-εργαζομένων σε κρατικές ή καλοπληρωμένες δουλειές.

Θα μπορούσε και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να διδάξει ταξική πάλη, απλά και μόνο μέσα από την σύννομη εκτέλεση του Λειτουργήματος Δικαστή-Εισσγγελέα, αλλά, το Λειτούργημα έχει μπουρδουκλωθεί ανάμεσα στο “σώβρακο” του ευσυνείδητα εργαζόμενου Εισαγγελέα-Δικαστή, με την “γραβάτα” του κάθε,(επικρατούντος αντι-δικαιϊκά) Εισαγγελέα-Δικαστή προς ίδιον όφελος (διορισμός σε ηγετική Δικαιϊκή Θέση ή στην συνταξιοδότηση σε ανεξάρτητη αρχή, βουλευτιλίκι, κλπ) ή αλλότριο όφελος (κομματικό, επιχειρηματικό, έξωθεν της χώρας, κλπ, κλπ), ή ως συνδικαλιστιλίκι του κερατά[*] https://greek-market-research.com/clink/to-pandikastiko-synedrio-gia-tin-antisyntagmatikotita-ton-mnimonion-poy-apofasistike-alla-pnigike/ και https://greek-market-research.com/clink/en-dik-amp-eisaggeleon-yper-d-koyfontina-i-dikaiosyni-einai-symfyti-me-tin-epieikeia/ (!!!).

(*) του κάθε φουκαρά εργαζόμενου, που είτε αργά διαπιστώνει ΣΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ (απο ΥΑΕ, εργατικά & συνδικαλιστικά δικαιώματα, δικαιώματα διαβίωσης εντός κράτους στοιχειωδώς ανεξάρτητου-ουδέτερου/φιλειρηνικού, κράτους δικαίου & δημοκρατικού), είτε ποτέ, την ΠΡΟΔΟΣΙΑ από το “άλλα περίμενα από εσένα και άλλα μου βγήκανε, κέρατα στο κεφάλι”, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ Λειτούργημα.

_.

 

 

 

HellasJournal, 3 Ιουνίου 2022

 

 

 

 

Να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον άσκησης του δικαστικού λειτουργήματος, ζητά από την Πολιτεία η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), με αφορμή τις απειλές που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σε βάρος ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Σημειώνεται πως, ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με ανάρτησή της σε σχετική ιστοσελίδα στοχοποιεί ονομαστικά δικαστική λειτουργός και ειδικότερα ανακρίτρια της Αθήνας.

«Μπορεί αυτή τη φορά να στάθηκες τυχερή ή εμείς άτυχοι που δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός στην πολυκατοικία σου, αλλά η επόμενη φορά θα είναι με σφαίρες οι οποίες θα βρουν σίγουρα τον στόχο τους», αναφέρει συγκεκριμένα η ανάρτηση.

Η ΕΔΕ, από την πλευρά της, στην ανακοίνωσή της διαβεβαιώνει «ότι οι δικαστικοί λειτουργοί δεν πτοούνται από τέτοιες προσπάθειες και εξακολουθούν να ασκούν το έργο της απονομής της Δικαιοσύνης, με σθένος, παρρησία, ανεξάρτητο φρόνημα, υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα πάντοτε το Σύνταγμα και το νόμο».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΔΕ έχει ως εξής:

«”Μπορεί αυτή τη φορά να στάθηκες τυχερή ή εμείς άτυχοι που δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός στην πολυκατοικία σου, αλλά η επόμενη φορά θα είναι με σφαίρες οι οποίες θα βρουν σίγουρα τον στόχο τους”.

Το άνω περιεχόμενο της από 1-6-2022 προκήρυξης ομάδας του αντιεξουσιαστικού χώρου, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του χώρου αυτού και με την οποία στοχοποιείται ονομαστικά Δικαστική Λειτουργός που εκτελεί χρέη ανακρίτριας στο Πρωτοδικείο Αθηνών, καταδεικνύει τις συνθήκες υπό τις οποίες ασκούν το υψηλό λειτούργημά τους οι Δικαστικοί Λειτουργοί.

 

Οι προσπάθειες εκφοβισμού και τρομοκράτησης των Δικαστών, που πλέον λαμβάνουν τη μορφή και απειλών, ευθέως, κατά της ζωής τους πυκνώνουν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, και είναι αποτέλεσμα της γενικότερης στοχοποίησης της Δικαιοσύνης και της αποδόμησης του έργου των Δικαστών, ακόμη και από θεσμικούς φορείς της Πολιτείας.

Διαβεβαιώνουμε, ότι οι δικαστικοί λειτουργοί δεν πτοούνται από τέτοιες προσπάθειες και εξακολουθούν να ασκούν το έργο της απονομής της Δικαιοσύνης, με σθένος, παρρησία, ανεξάρτητο φρόνημα, υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα πάντοτε το Σύνταγμα και το νόμο.

Καλούμε δε την Πολιτεία, της οποίας υποχρέωση αποτελεί, να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον άσκησης του Δικαστικού Λειτουργήματος διασφαλίζοντας, έτσι, την απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θα επιδιώξει άμεσα συνάντηση με τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες, προκειμένου να συζητηθεί το ως άνω ζήτημα και υπό τα νέα δεδομένα, να καταρτισθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο φύλαξης των Δικαστηρίων και προστασίας της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας Δικαστικών και Εισαγγελικών λειτουργών».

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.