ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στη φυλακή με βαριές κατηγορίες ιερέας στην Τουρκία – “Έγκλημά” του η φιλανθρωπία!
Sunday
07/02/2021
19:41 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μαρία Μοτίκα ΤΟΥΡΚΙΑ
0

Σχόλιο GMR: Στην Ελλάδα βρίσκεται στην φυλακή (ΦΥΛΑΚΗ που ΟΡΙΖΟΥΝ, οι ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, τα ΜΜΕ(όλα), οι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ, οι ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ) η Εθνική Κυριαρχία των Ελληνων, η οικονομική, πατριωτική, πολιτισμική, Ελληνική Ψυχή και η Ελληνική Αυτεξουσιότητα. Για τους πατριώτες διανοούμενους, μια χαρά κανονικότητα…

_.

 

 

 

 

Μαρ. Μοτίκα, 6 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Ασσύριος ιερέας, Σεφέρ Μπιλετσέν (γνωστός ως πατήρ Άχο), που ζει στο μοναστήρι του Αγίου Ιακώβου στη νοτιοανατολική Τουρκία, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 15 ετών, επειδή προέβη σε μια πράξη φιλευσπλαχνίας και φιλανθρωπίας.

Αιτία της σύλληψής του και της απαγγελίας τόσο σοβαρών κατηγοριών είναι το γεγονός, ότι έδωσε νερό και φαγητό σε άτομα που βρέθηκαν στο μοναστήρι του. Τα άτομα αυτά προέκυψε ότι ήταν Κούρδοι μαχητές του PKK, το οποίο θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση στην Τουρκία.  Ο ιερέας δεν αρνείται ότι έκανε κάτι τέτοιο, υποστηρίζει όμως, ότι δε γνώριζε την ταυτότητα των ανθρώπων που βοήθησε και ότι ως χριστιανός, παρέχει τροφή και νερό σε οποιονδήποτε χτυπά την πόρτα του μοναστηριού του. Δηλώνει, μάλιστα, ότι το ίδιο θα εξακολουθήσει να κάνει για όποιον έχει ανάγκη.

Πολλοί κάνουν λόγο για σκάνδαλο και για κατασκευασμένη υπόθεση. Είναι ενδεικτικό ότι η μοναδική μαρτυρία προέρχεται από ένα μαχητή που παραδόθηκε στις αρχές και η δίκη του έχει λάβει μέχρι στιγμής δύο αναβολές, λόγω της έλλειψης στοιχείων. Από το Νοέμβριο, μάλιστα, έχει απαγορευτεί η παρουσία δημοσιογράφων και παρατηρητών εντός της δικαστικής αίθουσας.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.