ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Θέλουν συνιδιοκτησία λες και η Κύπρος είναι οικόπεδο!
Saturday
11/09/2021
16:23 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΚΥΠΡΟΣ Κώστ. Βενιζέλος Χρήστος Στυλιανίδης
0

Σχόλιο GMR: Η Ελλάδα θα καταντήσει σαν πολυκατοικία της Κυψέλης όπου κατοικούν καλοί άνθρωποι, Ρουμάνοι, Πακιστανοί, Νιγηριανοί, Αλβανοί, Βούλγαροι, όλο και λιγότεροι Έλληνες, κλπ και ένας εξ αυτών θα είναι ο διαχειριστής και εκπρόσωπός τους, ακριβώς στην “ιδεολογία”,  όπως την λέει και ο Κώστας Βενιζέλος, του οικοπέδου, της πολυκατοικίας αλλά και του σχολίου στην παρακάτω ανάρτηση, https://greek-market-research.com/article/christos-stylianidis-pos-enas-kyprios-ginetai-ellinas-ypoyrgos/ , καθώς και των υπηρεσιών του (Χρ. Στυλιανίδη) προς τον Ελληνισμό δηλαδή, σχέδιο Ανάν και δεν συμμαζεύεται.

Υστερόγραφο :

(1) — Με Αναν-ικές προεκτάσεις ο διορισμός του Στυλιανίδη: Πολιτικός-ιδεολογικός γυρολόγος, σκληρός αντιδεξιός υπηρετεί τη Δεξιά

(2) — Ο υπουργός κ. Χρήστος Στυλιανίδης: Από το ΚΚΕ εσ., στην ΕΔΕΚ και το ΠΑΣΟΚ, στον δεξιό ΔΗΣΥ και στη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη…

 

_.

 

 

 

 

 

Κώσ. Βενιζέλος 7 Σεπ. 2021

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Όλες οι “ιδεοθύελλες” έχουν σημείο αναφοράς τις βρετανικές φόρμουλες. Επειδή προφανώς κάποιους τους βολεύει (κατοχική Τουρκία), ενώ άλλοι (Λευκωσία) “πάσχουν” από έλλειψη ιδεών. Γι’ αυτό και το χαλί το στρώνουν οι του Φόρεϊν Όφις και όσοι πιστοί, που δεν και λίγοι, ακολουθούν. Είναι δε ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι βρίσκονται αρκετοί καλοθελητές να εξηγήσουν και να προωθήσουν τις ιδέες του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών. Λες και η Κύπρος είναι οικόπεδο.

Τι είναι το ζητούμενο; Η επανέναρξη διαπραγματεύσεων. Σε ποια βάση; Αυτό είναι το ερώτημα, που καλούνται να απαντήσουν οι εμπλεκόμενοι καθώς είναι σαφές πλέον ότι η «συμφωνημένη βάση» έχει μετακινηθεί προς την κατεύθυνση του νέου τουρκικού αφηγήματος. Δηλαδή, ενός μοντέλου συγκαλυμμένης ή μη συνομοσπονδίας δύο κρατών. Ένα μοντέλο, που θα διευκολύνει την Άγκυρα στη στρατηγική επιδίωξή της για πλήρη έλεγχο της Κύπρου.

Είναι προφανές πως καταβάλλεται παρασκηνιακά μια προσπάθεια να βρεθεί μια «αποδεκτή φόρμουλα», κοντά σε αυτά που επιδιώκει η Άγκυρα. Γι’ αυτό και η ανακάλυψη διαφόρων ορολογιών, που παραπέμπουν σε εκείνο που διαχρονικά επιδίωκε η κατοχική δύναμη. Υπενθυμίζεται συναφώς ότι ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών στην έκθεση του αναφέρθηκε σε «έμφυτα δικαιώματα» (inherent rights).

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.