ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τί ακούγεται στο ηχητικό περί εκβιασμού – Για “συκοφαντία” μιλά η Θάνου
Saturday
26/02/2022
09:09 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Ανδ. Βγενόπουλος Βασ. Θάνου ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
0

Σχόλιο GMR: Μήπως η (αρχιτσιπρική) κυρία Θάνου μήνυσε τον κο Βγενόπουλο και τους μάρτυρες κατηγορίας για ψευδή καταμήνυση και δεν το μάθαμε;;;

_.

 

 

 

 

 

Slprees/Σύνταξη, 23 Φεβ. 2022

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Αναταράξεις, αλλά και πολιτικές “κόντρες” προκαλεί ένα άγνωστο μέχρι σήμερα ηχητικό ντοκουμέντο, σύμφωνα με το οποίο ο εκβιασμός που κατήγγειλε ο αποβιώσας επιχειρηματίας, Ανδρέας Βγενόπουλος, ότι υπέστη εκβιασμό το 2016 από την τότε πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, φαίνεται να έχει καταγραφεί. Σε ανακοίνωση της, η Βασιλική Θάνου μίλησε για “συκοφαντίες”.

Η υπόθεση αφορά (σύμφωνα με το iefimerida που δημοσιοποίησε το ηχητικό και την απομαγνητοφώνηση του) μεσολάβηση που φέρεται ότι έκανε το 2016 φίλη της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και μετέπειτα συμβούλου του κ. Τσίπρα, Βασιλικής Θάνου, στον Ανδρέα Βγενόπουλο, προκειμένου να διευθετηθούν οι φορολογικές και δικαστικές εκκρεμότητες του επιχειρηματία, ο οποίος στο μεταξύ έχει φύγει από τη ζωή.

Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου, τον Μάιο του 2016, ότι του ζητήθηκαν, μέσω τρίτου προσώπου, χρήματα με τη “μέθοδο του βιβλίου” (να τα τοποθετήσει δηλαδή μέσα σε ένα βιβλίο) και ότι του ζητήθηκε μέγεθος “βιβλιοθήκης”. Εκείνη την περίοδο κρινόταν η έκδοση δύο στενών συνεργατών του, στελεχών της MIG, από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.