ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Βόμβα μεγατόνων από τον Τράγκα: “Αυτά τα νησιά θα δώσουμε στους Τούρκους. Είναι συμφωνημένο”!
Wednesday
13/01/2021
16:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ κορωνοϊός (Covid-19)
0

Σχόλιο GMR: Ο Γ. Τράγκας έχει πει πάμπολλα ΧΟΝΤΡΑ, εκ των οποίων τουλάχιστον τα μισά, στοιχειοθετούν καταγγελίες για εσχάτη κυβερνητική (και όχι μόνον) προδοσία, καθ’ όλη αυτήν περίοδο 2010 ως σήμερα.

Πέραν του πολυεπίπεδου (με ανώτατο επίπεδο αυτό “της Παναχράντου”) χαρακτήρα της τράγκικης δημοσιογραφίας, θα έπρεπε απαξάπαντες οι Εισαγγελείς(*) και ασφαλώς η Ηγεσία του Αρείου, να ΚΑΤΑκοκκινίσουν, είτε από ΝΤΡΟΠΗ (Η ντροπή του “κάνω πως δεν καταλαβαίνω”), είτε από μεταπήδηση στην καθαγιασμένη με αίμα (Όχι την πολιτικάντικη) κομμουνιστική ΗΘΙΚΗ, είτε από ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΡΓΗ.

(*) εξαιρούνται οι Εισαγγελείς που διαβίβασαν δικογραφίες εσχάτης προδοσίας στη Βουλή, συνάδελφοί τους που θα το έκαναν και αυτοί αν τους εδίδοντο σχετικές καταγγελίες και ασφαλώς όλοι οι Εισαγγελείς που “κάτι παραπάνω θα ήθελαν να κάνουν”, αλλά ” Η Αντικειμενική Νομική Σκέψη” ( https://greek-market-research.com/article/i-antikeimeniki-nomiki-skepsi/, ) δεν άγγιξε το μυαλό και την ψυχή της αντιμνημονιακής διανόησης, που ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να σταθούν δίπλα και αγωνιστικά, στην προβληματιζόμενη και όχι πολιτικά διαπλεκόμενη (τύπου Β.Θάνου κλπ) Δικαιοσύνη.

_.

 

 

 

Γ. Τράγκας , 12 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Βόμβα μεγατόνων από τον Τράγκα: “Αυτά τα νησιά θα δώσουμε στους Τούρκους. Είναι συμφωνημένο”!

Έχω την αίσθηση ότι για και ακόμη φορά επιβεβαιώνομαι. Ανακοινώθηκε η έναρξη των διερευνητικών συνομιλιών με την επιθετική και εχθρική Τουρκία του Ερντογάν. Ανακοινώθηκε δηλαδή ότι πρόκειται να κάτσουμε σε ένα τραπέζι με τους Τούρκους και να κουβεντιάσουμε τη διανομή του Αιγαίου, της Ανατολικής Μεσογείου και ενδεχομένως θέματα που αφορούν τη Θράκη και την Κύπρο. Η Αθήνα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιμένει ότι η συζήτηση με τους Τούρκους θα αφορά μόνο την υφαλοκρηπίδα, όπως λέει ο κύριος Δένδιας, ή την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, όπως λέει ο κύριος Μητσοτάκης.

Στην απέναντι όχθη, όμως, ο κύριος Τσαβόυσογλου επιμένει ότι αυτή τη φορά θα πέσουν πάνω στο τραπέζι όσα συζητήθηκαν σε 60 προηγούμενους γύρους συνομιλιών. Δηλαδή η Άγκυρα λέει ότι αυτή τη φορά θα κουβεντιάσουμε μαζί της την αναθεώρηση ή τον εκσυγχρονισμό της Λοζάνης. Όπως θέλετε μπορείτε να το πείτε.

Αυτή τη φορά δεν μπορούμε να αποφύγουμε, αν θέλουμε να υπάρξει λύση, τι δίνουμε και τι παίρνουμε. Πάνω στο τραπέζι, όμως, είναι μόνο τα δικά μας περιουσιακά στοιχεία. Πάνω στο τραπέζι είναι η συνθήκη της Λοζάνης, τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματά μας και οι αξιώσεις της Τουρκίας για δεκάδες νησιά και για τουρκική κυριαρχία στο μισό Αιγαίο.

Οι Γερμανοί είναι οι καθοδηγητές, οι ποιμένες και μαζί οι λύκοι όποιας συμφωνίας ασφαλώς δυσμενούς για μας προκύψει στο τραπέζι. Και λέω δυσμενούς και σαφώς ταπεινωτικής εθνικής ήττας, γιατί αυτό θα συμβεί στην επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του ’21 και την παλιγγενεσία του έθνους.
Ο μεγαλύτερος υπηρέτης των Γερμανών στην Αθήνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οδηγεί πλέον καθαρά την Ελλάδα σε ταπεινωτικές διερευνητικές επαφές και σε διπλωματική συντριβή, αφού προηγουμένως εξάντλησε τον ψυχισμό του ελληνικού λαού με τα ακραία μέτρα κατά του κορονοϊού, αφού διέλυσε την ελληνική οικονομία, και αφού επέτρεψε στον Ερντογάν να προβεί σε ένα πλήθος παράνομων ενεργειών. Όλα αυτά χωρίς η κυβέρνησή του να αντιδράσει ουσιαστικά ή να θέσει οποιοδήποτε βέτο στις Βρυξέλλες.

Αντίθετα η σημερινή κυβέρνηση έκανε ό,τι έλεγαν οι Γερμανοί πάτρωνές της, και απλά αναμένει και την πώληση της νέας Αμερικανικής κυβέρνησης. Φτάσαμε στο σημείο να ακούσουμε τον Τσαβόυσογλου να παροτρύνει ως μεσολαβητή και τον Έντι Ράμα. Και να καλεί τον Νίκο Δένδια σε τριμελής διαβούλευση στα Τίρανα.

Είναι βέβαιο ότι τόσο η υφαλοκρηπίδα όσο και η οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών θα δώσει θαλάσσιες περιοχές εγκλωβίζοντας τα ανατολικά νησιά μας μέσα στη θαλάσσια κυριαρχία της Τουρκίας. Ένα κομμάτι του Αιγαίου θα είναι ελληνικά νησιά, όπως ήταν το Δυτικό Βερολίνο. Θα είναι ελληνικά νησιά με Έλληνες κατοίκους, και γύρω γύρω τουρκική θάλασσα, τουρκικές βραχονησίδες και τουρκική κυριαρχία!
Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τι θα συμβεί τα επόμενα δέκα, είκοσι χρόνια με αυτά τα νησιά που κατακλύζονται από Μουσουλμάνους μετανάστες. Και το πιθανότερο είναι ότι τα Ακριτικά νησιά μας θα εισέλθουν σε μια ασφυκτική θηλιά της Ερυθράς Ημισελήνου.

 

Αυτές τις νέες Πρέσπες είναι έτοιμες να υπογράψει και η Αντιπολίτευση. Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ είναι έτοιμοι να υπογράψουν την παράδοση του Αιγαίου. Ήδη με τις ανακοινώσεις τους η πλατεία Κουμουνδούρου και άλλες πολιτικές δυνάμεις συμφωνούν με την κυβέρνηση να πάμε σε διερευνητικές επαφές με ατζέντα την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ.

Η διαπραγμάτευση με την Τουρκία, τουλάχιστον σε ένα μεγάλο μέρος της, θα καταλήξει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Και το καυτό ερώτημα είναι τι θα περιέχει το συνυποσχετικό. Ποτέ δεν θα πάει μια προσφυγή στη Χάγη μόνο για την υφαλοκρηπίδα. Για να πάει πρέπει να περιλαμβάνει και τις διεκδικήσεις με την υπογραφή της Τουρκίας.

 

 

Πέραν αυτού, η πρέσπεια Αντιπολίτευσή μας, ελεγχόμενη και αυτή σε μικρότερο βαθμό από το Βερολίνο, λέει από τώρα «ναι» σε ό,τι προκύψει για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, κρατώντας μια πισινή για να κράξει δυνατά τον Κυριάκο και την κυβέρνηση. Η Αντιπολίτευση υπολογίζει ότι ο Μητσοτάκης δεν θα μείνει στην υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ αλλά θα προβεί σε περαιτέρω υποχωρήσεις.

Θα πάμε σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, με την ελληνική κοινωνία να μην «αναπνέει» από τα μέτρα κατά του covid19. Θα αρχίσουμε να κουβεντιάζουμε για εθνικά θέματα για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο χωρίς να μπορεί ο ελληνικός λαός να μιλήσει, να αντιδράσει ή να διαδηλώσει. Αυτά απαγορεύονται επί εποχής κορονοϊού. Όσοι τα κάνουν είναι «εξτρεμιστές», «ακροδεξιοί», «τραμπούκοι», και «κακοποιοί». Αυτοί είναι όσοι δεν αντιλαμβάνονται ότι τα κανάλια παίρνουν εκατομμύρια για μια ακόμη φορά για την καμπάνια του εμβολιασμού, αφού πρώτα μοιράστηκαν τσουβάλια με λεφτά για να πείσουν τους Έλληνες να μείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους.

Τώρα, ενώ 2,5 εκατομμύρια πεθαίνουν στην ανεργία, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες πραγματικά άρρωστοι Έλληνες αγωνίζονται να κρατηθούν στη ζωή, έχοντας βαριά νοσήματα, ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ότι πάμε τώρα με lockdown σε συνομιλίες με τους Τούρκους. Πάμε σε συνομιλίες «για να πάψουμε να παίζουμε τις κουμπάρες». Φυσικά η ηρεμία της Τουρκικής πλευράς και ο κοινός βηματισμός αποδεικνύει πόσο συνεννοημένα ήταν τα πράγματα από την εποχή των μυστικών τριμερών διαπραγματεύσεων στο Βερολίνο υπό την αιγίδα και τη «σκιά» της κυρίας Μέρκελ. Της «μητέρας» όλων των κερδών και των εμβολιασμών, της BioNTech, της Pfizer και του κολλητού φίλου της, του Μπιλ Γκέιτς.

Προετοιμαστείτε για τις νέες Πρέσπες που θα είναι εθνικά επιζήμιες επί δύο, επί τρία ή επί έξι σε σχέση με την καταστροφική συμφωνία αναγνώρισης των Σκοπίων, και την προώθηση των συμφερόντων του κρατιδίου στη Γηραιά Ήπειρο. Κυρίως, όμως, προετοιμαστείτε για πρόωρες εκλογές. Ο Μητσοτάκης θα ξεκινήσει τις συνομιλίες με τους Τούρκους, και, στη συνέχεια, υπό την κάλυψη των «τηλεοπτικών πολυβόλων» του θα καταφύγει στις κάλπες, για να νομιμοποιήσει όλες τις παραχωρήσεις στους Τούρκους.

Με το επιχείρημα «σας έσωσα από τον covid19, σας διατήρησα ζωντανούς», θα καταφύγει σε κάλπες για να έχει νωπή λαϊκή ετυμηγορία, προκειμένου να υπογράψει την επικαιροποίηση της Λοζάνης. Προκειμένου να περάσει τις νέες Πρέσπες. Το 2021 είναι έτος προώρων εκλογών: Θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Θα ρίξει πολύ χρήμα, για να πείσει ότι στήριξε θετικά την κοινωνία επί πανδημίας. Και θα επιδιώξει μια πλήρη τετραετία που θα έχει ως επίκεντρο τις συμφωνίες με τους γειτόνους.

Η γενική εικόνα του ειδικού επιστημονικού δυναμικού της χώρας στη μάχη κατά του κορονοϊού είναι κωμικοτραγική

Η εισαγγελική έρευνα για τις ευθύνες γύρω από τα μέτρα αντιμετώπισης του ιού στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε άλλες περιοχές προχωρεί σε βάθος. Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι οι λοιμωξιολόγοι αποκρύπτουν από την ελληνική κοινωνία σοβαρές διαστάσεις απόψεων τόσο με την κυβέρνηση όσο και μεταξύ τους. Η γενική εικόνα του ειδικού επιστημονικού δυναμικού της χώρας στη μάχη κατά του κορονοϊού είναι κωμικοτραγική. Όσα λένε στα παράθυρα της τηλεόραση είτε συγκεντρωμένα είτε αποσπασματικά, αποδεικνύουν ότι έχουν έλλειψη γνώσης του αντικειμένου. Ή αποδεικνύουν ότι καπελώνονται συστηματικά από την πολιτική ηγεσία, χωρίς κανείς πολύπαθος και βασανισμένος πολίτης να γνωρίζει αν τα μαρτύρια που υφίστανται είναι προτάσεις των λοιμωξιολόγων ή πολιτικές αποφάσεις που παίρνει η κυβέρνηση.

Είναι πλέον η ώρα των εισαγγελέων να προστατεύσουν τον ελληνικό πληθυσμό από τη βαναυσότητα και τη σκληρότητα δόλιων, πολιτικών επιλογών που έχουν να κάνουν αφενός με τις οδηγίες ξένων κέντρων και αφετέρου με την επιδίωξη της παρούσης κυβέρνησης να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών της και να παραμείνει στην εξουσία. Είναι θέμα του εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Είναι θέμα της Δικαιοσύνης να διαλευκάνουν τι συνέβη και η πατρίδα μας εμφανίστηκε ανοχύρωτη τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός ποιες είναι οι εγκληματικές ευθύνες του αρμόδιου υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια αλλά και του κυρίου Κοντοζαμάνη. Πρέπει να μάθει ο κατεστραμμένος οικονομικά κόσμος γιατί η χώρα δεν είχε ούτε έχει τις απαραίτητες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και το απαραίτητο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Ο κύριος Μητσοτάκης αλλά και ένα μέρος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιθυμούν να τελειώνουμε με την Τουρκία παραδίδοντας κυριαρχικά δικαιώματα. Ήδη επιβεβαιώνομαι σε όσα σας έλεγα σε εκατοντάδες εκπομπές. Ξεκίνησε η διαδικασία των τελικών συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε «σαλαμοποίηση» των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Εν μέσω γενικής αδυναμίας και συνολικής παράλυσης λόγω covid19, και εκτεταμένης οικονομικής καταστροφής με άμεση εντολή του Βερολίνου και με «πράσινο φως» από τη νέα Αμερικανική ηγεσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει την τελική πορεία προς τις παραχωρήσεις, προς τη συμφωνία με την Τουρκία και την παράδοση ενός μεγάλου μέρους του Αιγαίου, όπως την είχε περιγράψει ο πατέρας του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Η σκληρότητα του ελληνικού lockdown είναι το παραπέτασμα καπνού για να φτάσουμε χωρίς μαζικές λαϊκές αντιδράσεις στην εθνική ταπεινωτική ήττα. Είναι κωμικό να πιστεύει κανείς ότι η Τουρκία του Ερντογάν θα αρκεστεί στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, χωρίς αυτό να σημαίνει παράδοση νήσων και νησίδων, και θαλασσίων περιοχών πέριξ των Ανατολικών νήσων.

Η υπόγεια σύγκρουση κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων, η εισαγγελική έρευνα στη Θεσσαλονίκη, η τάση του κυρίου Μαγιορκίνη και άλλων να αποφύγουν ποινικές ευθύνες αποκαλύπτοντας όσα αγνοεί ή επιβάλει το Μαξίμου επί των προτάσεών της, θα είναι το υλικό του σχηματισμού μιας μεγάλης δικογραφίας με πολύ περισσότερα θύματα από εκείνα στο Μάτι. Και μιλάω για αυτούς που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της έλλειψης ΜΕΘ ή του κλεισίματος των χειρουργείων για την υπόλοιπη νοσηρότητα της χώρας.

 

 

Πηγή: sportdog.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.