ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ζήνα Κουτσελίνη: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι της δημοσιογράφου
Tuesday
17/01/2023
01:49 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ζήνα Κουτσελίνη Ρουβίκωνας
0

Σχόλιο GMR:    Ακούει ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου;

Ενεργεί;

-Μάλλον Όχι…

Ενοχλείται από συλλογικότητες με την τριπλοσυνδυασμένη αγωνιστικά-δικαιϊκά-πολιτικά και οπωσδήποτε άνευ κουκούλας, μέθοδο, ή από μεμονωμένους ενεργούς πολίτες με ότι μπορούν να πράξουν χωρίς να καταντήσουν να φαίνονται γραφικοί (λόγω της μοναξιάς τους);

-Απαντήστε…

Δέχτηκε ποτέ το ευρύτερο ρουβικωνο/κουφοντινέϊκο/Ανταρσυα(κό δήθεν), συνδικαλιστικό-νομικό-καθηγητικό περιβάλλον, να απαντήσει θετικά σε άπειρες προτάσεις να συμπράξει ξεκουκούλωτο, τριπλοσυνδυασμένα και “ενώπιος-ενωπίω και από το πεζοδρόμιο ως και διεθνώς”;

-Αστειεύεσθε;

_.

 

 

 

 

Newsbeast-ΕΛΛΑΔΑ, 16 Ιανουαρίου 2023

 

 

 

 

 

 

Παρέμβαση στο σπίτι της Ζήνας Κουτσελίνη στην Εκάλη πραγματοποίησε φεμινιστικός τομέας του Ρουβίκωνα το βράδυ του Σαββάτου με αφορμή την υπόθεση μαστροπείας της Ηλιούπολη και την στάση που κράτησε η δημοσιογράφος στη διαχείριση του θέματος.

Τα μέλη της συλλογικότητας έγραψαν σύνθημα στον εξωτερικό τοίχου του σπιτιού της παρουσιάστριας της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» παραφράζοντας τον τίτλο της εκπομπής της.
«Ξέπλυμα με τη Ζήνα» έγραψαν χαρακτηριστικά ενώ στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Οι “αλήθειες” της Ζήνας ξεπλένουν βιαστές.

Μετά την ολοκλήρωση της δίκης για την υπόθεση μαστροπείας της Ηλιούπολης, η εκπομπή “αλήθειες με τη Ζήνα” έδωσε βήμα, σε πανελλαδική εμβέλεια, στον καταδικασμένο μεν, ελεύθερο δε αστυνομικό-νταβατζή να “σπάσει τη σιωπή του”, δηλαδή να αναπτύξει όλη την υπερασπιστική γραμμή του. Δεν παρέλειψε να απειλήσει δημόσια, ότι ξέρει ακριβώς ποιοί ήταν στο δικαστήριο στο πλευρό της κοπέλας, με τα ονόματα τους.

Στο ίδιο ρεπορτάζ δίνεται λόγος σε άτομο που παρουσιάζεται ως “στενή φίλη” της 19χρονης οπού προκλητικά ισχυρίζεται ότι η 19χρονη ίσως λέει ψέματα τόσο καιρό, για όλα όσα είχε υποστεί. Η “φίλη” αυτή τυχαίνει να είναι η αδερφή του ενός καταδικασμένου. Μάλιστα η συγκεκριμένη πίεζε την 19χρονη να αποσύρει τις κατηγορίες.

Και η Ζήνα συντονίζει το στημένο ρεπορτάζ της που ξεπλένει το βιαστή μπάτσο και διασύρει τα θύματα. Ένας βιαστής, μαστροπός έχει δημόσιο λόγο σε μεσημεριανή εκπομπή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη, έχει απασχολήσει. Με την απόπειρα ξεπλύματος του παιδοβιαστή Λιγνάδη, προβάλλοντας ρεπορτάζ – αγιογραφία στο πρόσωπο του με αφορμή τη συγκινητική, όπως περιγράφτηκε, παράσταση που έστησε μέσα στη φυλακή. Παλιότερα με την ατάκα «πώς μάθατε ότι καθάρισαν την κόρη σας;» στην οικογένεια Τοπαλούδη. Μετά τη γυναικοκτονία της Ελένης στη Ρόδο, στα πλαίσια του ελεεινού ρεπορτάζ που εξευτέλιζε το θύμα προκάλεσε αντιδράσεις και αναγκάστηκε το ΕΣΡ να ενεργοποιηθεί με πρόστιμο και προσωρινή διακοπή της εκπομπής.

αράλληλα σε κάθε περίπτωση γυναικοκτονίας, κακοποίησης, βιασμών: “η παθολογική ζήλια όπλισε το χέρι του δράστη, ερωτική τραγωδία, έγκλημα πάθους, η ζήλεια τον κυρίευσε” κλπ κλπ.

Η Ζήνα και οι συνεργάτες της, μέσω της εκπομπής της, παίρνουν το ρόλο του συνηγόρου του βιαστή, του κακοποιητή, του μαστροπού. Η συντονισμένη προσπάθεια να φεύγουν τα φώτα από τα οργανωμένα κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων και να μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά, για μια κοινή αντιπαράθεση δύο μερών. Στη μια μεριά όμως εμπλέκονται μπάτσοι-νταβατζίδες, πολιτικά πρόσωπα, στελέχη του κρατικού μηχανισμού και επιφανείς πολίτες, συμπεριλαμβανομένων φίλων και σογιών.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.