ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι πατρίδα θα παραδώσουμε στους επόμενους
Wednesday
13/01/2021
23:29 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γεώργιος Σκλαβούνος
0

Σχόλιο GMR: Δεδομένης της μη μετουσίωσης των (πατριωτικών και αντιμνημονιακών) λόγων σε πράξεις(*), θα παραδώσουμε αυτό που επιβλήθηκε από το 2010 ως σήμερα.

(*) https://greek-market-research.com/article/epistoli-i-metousiosi-keimenon-se-praxi-anagkaia-oso-pote-protasi-ylopoiisis/

_.

 

 

 

Γ. Σκλαβούνος , 5 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Από την Ερρείκουσα και την Ιθάκη,στο Καστελόριζο και τις Οινούσσες,από τις Πρέσπες στα Αντικύθηρα. μια υπεροχη πατρίδα. Ειναι αλήθεια οτι ως γενιά παραλάβαμε μια πανέμορφη πατρίδα. Παραλάβαμε μια βαθύπλουτη στεριά και θάλασσα που κρύβουν μέσα τους όλων των ειδών τον πλούτο και κοσμούνται από όλων των ειδών την ομορφιά. Μια στεριά που την περπάτησαν, μια θάλασσα που διέσχισαν, θεοί και ισόθεοι, ήρωες και ημίθεοι του Λόγου και της Τέχνης. Τις υπερασπίστηκαν Λεωνίδες, Κυναίγυροι, Κατσώνηδες, Κανάρηδες.

Και τίθεται το ερώτημα “τί πατρίδα θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές”; Ποια η πολιτισμική ταυτότητα και εμβέλεια του Ελληνισμού που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας; Έχει αξία και νόημα η πολιτισμική και η εθνική μας επιβίωση;

Με ποιους θα βαδίσουμε στον τρίτο αιώνα της εθνικής μας ελευθερίας; Έχουμε τη βούληση εθνικής και πολιτισμικής επιβίωσης; Αν ναι, τότε με ποιο κυρίαρχο σύστημα αξιών θα περάσουμε στον τριτο αιώνα της ελευθερίας μας; Με ποιους θεσμούς; Με ποια κοινωνική συνοχή με ποια Εθνική και πολιτισμική στρατηγική θα υπερασπιστούμε την πολιτισμική μας ιδιοπροσωπία, τα πολιτισμικά και τα γεωγραφικά μας σύνορα.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.